Vinduespolering

Vinduespudsere, der får lyset frem i din ejendom

Traditionel vinduespolering

A-X-L Ejendomsservice tilbyder traditionel vinduespolering, og vinduespolering med rentvandsanlæg i samarbejde med enkelte underleverandører.

Underleverandørerne er nøje udvalgt ud fra vores eget værdisæt om, at man giver ejendommen den bedste service ved en positiv indstilling og en høj arbejdsmoral.

Demineraliseret vand og miljøvenlige sæber

Vinduer poleres med professionel sæbe, der skummer mindst muligt og dermed ikke efterlader sæberester, der opsamler og tiltrækker støv. Vi bruger oftest demineraliseret vand og miljøvenlige sæber, medmindre der er tale om kraftigt tilsmudsede vinduer.

Det er altid rart, at kunne se ud gennem vinduet når solen begynder at skinne. Dvs. uden streger, plamager, skidt og støv, samt hvad rigtig mange Københavnere oplever, bilos. Alle kender det, vi sparer pengene og finder en karklud eller bruseskraberen frem og så begynder vi at ”skrubbe” på vinduet.

Imitere den professionelle vinduespudsers stil

Man prøver at imitere den professionelle vinduespudsers stil. Det resulterer mange gange et utilfredsstillende resultat, og det ser grimt ud med ”løbere” ned ad ruden og andre uheldige ”helligdage”, der forekommer på vinduet. Det er vigtig både i privaten men også i virksomheden, når man skal imponere. Hvad enten det er svigerfamilien eller den vigtigste kunde eller samarbejdspartner.

Serviceaftaler for vinduespolering

Vi tilbyder oftest serviceaftaler for vinduespolering i forbindelse med øvrige serviceaftaler for Jeres forenings ejendom (ejer eller andel). I disse serviceaftaler betaler foreningen et fast beløb for vinduespoleringen, for på den måde at sikre vinduespudsningen bliver udført kontinuerligt efter aftale. Dette vælges også I samarbejde med foreningen, samt udføres i turnusordninger, så vinduerne ser friske ud kontinuerligt.

Man kan også vælge en løsning, hvor vi kommer ud når foreningen synes det er på tide, at få pudset vinduerne, dvs. at foreningen betaler pr. gang, at vinduerne skal pudses, mod et årligt fast vederlag.

Træd glad ud i opgangen hver dag

Vores fremgangsmetode, kvalitetssikring og færdigheder inden for vinduespolering gør, at Jeres beboere i foreningen vil træde glade ud i opgangen hver dag og mærke, et sundt og miljøvenligt indeklima, med en belysning udefra der gør at de fleste vil få en god start på dagen. Samt en dejlig følelse af, at komme hjem til en naturligt oplyst opgang, hver dag.

Vinduespolering finder typisk sted i februar, maj, august og november eller efter nærmere aftale. Uanset hvilken løsning Jeres forening vælger eller vælger til Jeres private ejendom, vil vi altid gøre vores ypperste for at holde Jer som kunde tilfreds med resultatet.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på vinduespolering til jeres Ejer-, andels- eller gårdlaug forening. Udover foreninger servicerer vi også virksomheder, private og villaveje.

Her er nogle af de opgaver, som vi kan varetage

  • Traditionel vinduespolering
  • Vinduespolering med rentvandsanlæg
  • Vinduespolering fra lift
  • Vinduespolering med klatreteknik (i line fra tag)