Trappevask

Trappevaskere, der kæler for detaljen

Står din forening og mangler en til at vaske jeres trapper?

Så er A-X-L ejendomservice lige noget for jer, og nu skal i høre hvorfor.

Hos A-X-L ejendomservice sætter vi en ære i at stå for jeres trappevask og rengøring. Vi mener selv, at vi har Danmarks bedste personale til at varetage opgaven. Derudover sørger vi for, at de bedste materialer bliver brugt til jeres opgang. Vi har hos A-X-L ejendomservice raffineret vores metoder, hvilket betyder, at vi gør brug af plejende produkter fra start til slut.

De bedste materialer

Vi støvsuger hver enkelt trin, repos og indgangsparti, og vasker det hele efterfølgende. Når vi vasker, sørger vi selvfølgelig for at skifte klude undervejs, så i får den bedste trappevask, hvor al snavs tages med.

Vi stræber efter ordentlighed, og derfor efterlader vi jeres opgang i så god stand som muligt, når vi står for trappevask og rengøring. Af samme årsag har vi øje for alle detaljer, og sikrer os, at alle afkroge og gelændere i opgangen er plet-, smud- og støvfri.

Vores værdigrundlag for trappevask og rengøring

På baggrund af ovenstående, har vi nedskrevet nogle klare værdier, som vi bestræber os ved enhver trappevask

  • Fokus på høj kvalitet til rimlige priser
  • Dedikerede og positive medarbejder
  • Trappevask og rengøring med de bedst mulige redskaber og produkter

Det bedste i kan få

Det betyder, at vi sørger for at levere det bedste i kan få hver gang.

Vores fremgangsmåde, kvalitetssikring og færdigheder inden for trappevask og rengøring gør, at jeres beboere i foreningen vil træde glade ud i opgangen hver dag og mærke, et sundt og miljøvenligt indeklima, der gør at de fleste vil få en god start på dagen. Samt en dejlig følelse af, at komme hjem til en ren opgang, hver dag.

Skræddersy din trappevask

Når i ansætter os til at stå for trappevask og rengøring, så er fremgangsmåden simpel. Vi tager en dialog om, hvad i har brug for, og hvad i ønsker, så vi kan sammensætte et tilbud til jer. Vi kan altså komme og rengøre jeres trappeopgange en gang om ugen, en gang hver anden uge eller noget helt tredje, afhængigt af hvad i ønsker.

Dertil aftaler vi nogle faste dage eller datoer, hvor vi kommer og rengøre, så bestyrelsen ved, hvornår det sker.

Almen rengøring af trappeopgangen

Til trappevasken kommer der også almen rengøring af trappeopgangen, som kan indeholde al rengøring og aftørring, alt efter hvad i som forening ønsker. Det betyder, at vi kan stå for aftørring og rengøring af vanger, balustre, dørtrin, stødtrin, postkasseanlæg, opgangsdører, lejlighedsdører, dørkarme, lamper, samt fjerne spindelvæv i trapperum og under trappeløb.

Hvad i ønsker af alt dette til- og fravælger i undervejs i vores dialog. Så sørger vi for at udføre dem i turnusordninger, så jeres opgange altid føles friske.

Når i siger ja til, at A-X-L Ejendomservice skal stå for jeres trappevask og rengøring, siger i dermed ja til

  • Gode og plejende produkter til vedligeholdelse af jeres ejendom
  • Gode solide redskaber som støvsugere i stedet for koste
  • Medarbejdere med høj faglig stolthed og respekt for faget
  • Arbejde, som udføres ordentligt i overensstemmelse med gamle danske dyder
  • Miljørigtig virksomhedspolitik
  • Gode arbejdsforhold

Vi har dig og miljøet i fokus

Med vores miljøvenlige virksomhedspolitik betyder det også, at vi ikke anvender rengøringsmidler, der belaster miljøet, når vi vasker dine trapper. Når der anvendes miljøvenlige produkter, gavner det os alle, og dermed også dig. Det betyder dog ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten. Vi sørger for, at kvaliteten er skyhøj, så du vil være tilfreds med vores arbejde hver gang, du ud i opgangen.

Der findes intet bedre end tilfredse kunder, så det samler vi selvfølgelig på. Så når i hyrer os til at stå for din trappevask og rengøring, får du et firma, som giver fleksibilitet, stabilitet og service på et højt niveau – både i vores rengøring og dialog med dig.

Trappevask er ikke noget, der skal undervurderes

Det kan være svært at holde en trappe og trappeopgang pæn, nydelig og ren, hvis man ikke har erfaring med trappevask og rengøring. Derfor er det heldigt, at vi har så stor erfaring på området, at vi er blevet eksperter til det. Vi ved, hvor vigtigt det er at opretholde renligheden af trapper, da det kan hjælpe til at de holder længere.

Netop fordi vi er eksperter inden for trappevask, kan du altså trygt overlade det job til os. Bestiller du din løsning til trappevask hos A-X-L ejendomservice, kan du derfor forvente en stabil og grundig hjælp.

Hvor kan vi stå for trappevask?

Vi kan stå for at vaske jeres trapper næsten uanset, hvor dig og din forening mangler nogle til at stå for jeres trappevask. Grundet vores lokation kører vi ansvarlige for trappevask i København. Herunder alle dele af København, samt Amager og Storkøbenhavn.

Skulle i være uden for disse områder, men have brug for en professionel til at stå for jeres trappevask, så hold jer ikke tilbage med at kontakte os. Vi er helt sikre på, at vi kan finde ud af noget alligevel.

Kontakt os i dag for et tilbud

Hvis i synes, at vi lyder som firmaet til at varetage jeres trappevask og rengøring i København, så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan selv ringe eller skrive til os, så finder vi ud af, hvordan vi kan hjælpe dig til den flotteste trappeopgang. Hvis du i stedet ønsker, at vi skal kontakte dig, så udfyld blot kontaktformularen til højre.