Få hjælp mod Skægkræ og sølvfisk i København

Bekæmpelse af skægkræ i København – Hvordan ved jeg om jeg har skægkræ?

Skægkræ har lange antenne og haletråde, der er lige så lange som deres kroppe. De er op til 2 centimeter lange. De elsker stuetemperatur og tørre, mørke omgivelser. De kan lægge omkring 150 æg, hvilket gør dem særdeles svære at bekæmpe. De kan opholde sig mange forskellige steder, heriblandt lister i vægge, skabe og små rum. Det er en del værre at få skægkræ end sølvfisk i hjemmet. Skægkræene formerer sig nemlig langt hurtigere og i større antal. Skægkræ skal helst bekæmpes professionelt, da de sætter sig overalt i huset og i madvarer. Det har vi masser af erfaring med, og hjælper og vejleder gerne så vi kan få dem væk fra jeres ejendom.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af skægkræ i København og omegn

Du kan enten ringe eller skrive til os, så finder vi en løsning på dit skadedyrsproblem.
Hvis du i stedet ønsker, at vi skal kontakte dig, så udfyld blot kontaktformularen.

Bekæmpelse af sølvfisk

Har du sølvfisk på dit badeværelse eller andre steder? I så fald kan vi hjælpe dig af med dem. Sølvfisk holder til i din bolig i de områder hvor der er fugt. Dette betyder sølvfisk generalt opholder sig i badeværelset, køkkenet og kan forekomme i soveværelser.

Sølvfisken er ikke farlig. Dog er det alment at få dem fjernet. Hvis der er mange sølvfisk i din bolig kan det være et tegn på at der er fugtproblemer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af sølvfisk

Du kan enten ringe eller skrive til os, så finder vi en løsning der kan hjælpe dig med fjernelse af skægkræ eller sølvfisk i København og omegn.

Hvis du i stedet ønsker, at vi skal kontakte dig, så udfyld blot kontaktformularen.

Skriv til os