Grøn vedligehold

Grønne fingre, der engagerer sig i omgivelserne

Høje standard af ejendommens inde- såvel som udearealer

Det er altid meget vigtigt, at opretholde den høje standard af ejendommens inde- såvel som udearealer. Dette gøres ved, at arbejde sammen med en solid, stabil og tillidsvækkende samarbejdspartner. Hos A-X-L Ejendomsservice har vi flere ”grønne” mænd. De varetager alt lige fra små opgaver, som hækkeklipning og græsslåning op til de større opgaver, som beskæring og træfældning. Vores ”grønne” mænd, er yderst kompetente og medarbejdere der er stærke inden for deres fag. Vi kan håndtere alle de grønne opgaver I skulle have brug for at få løst.

Vi går aldrig på kompromis med produkterne

Her hos A-X-L vedligeholder og plejer vi de grønne områder, som hvis det var vores egne. Vi gør bl.a. brug af bunddække ved ukrudtsbekæmpelse og anvender altid grønne sprøjtemidler, som nedbrydes i naturen uden at skade dyr og mennesker. Vi går aldrig på kompromis med produkterne da vi mener, at anvende grønne produkter er med til at skabe bæredygtige grønne områder.

Afhængigt af det ønskede plejeniveau i den enkelte ejendom, sætter vi os ind i de forskellige planter, buske og træers vækstbetingelser, for at skabe de bedste rammer for vækst og trivsel.

Hos A-X-L Ejendomsservice sætter vi en ære i effektivitet og grundighed, samt vi har blik for detaljen, der gør forskellen. Vi tager os af Jeres grønne områder, og dermed får I tid til mere vigtige opgaver og andre ting, der betyder noget for Jer.

Altid til rådighed

A-X-L Ejendomsservice står altid til rådighed til en snak om, hvad vi kan gøre for Jer og Jeres ejer- eller andelsforening. Derudover servicerer vi også private med forskellige større grønne projekter. Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven eller projektet, altid gratis, til behagelig snak om hvad vi kan hjælpe Jer med i Jeres projekt eller opgave.

Vi tilbyder oftest serviceaftaler for pleje af grønne områder i forbindelse med øvrige serviceaftaler for jeres forenings ejendom (ejer eller andel). I disse service aftaler kan man vælge et fast beløb for plejen af grønne områder, for på den måde at sikre arbejdet bliver udført kontinuerligt efter aftale. Man kan også vælge en løsning, hvor foreningen betaler pr. gang, at vi udfører et stykke grønt arbejde, såsom hækkeklip eller græsslåning.

Grønt arbejde for større private huse og villaer

Husk, at hvis du vil have plejet de grønne områder i privaten og villaen i sommerhalvåret, udfører vi også grønt arbejde for større private huse og villaer. Hertil skal nævnes vores træfældning, som man kan læse mere om under vores beskæring og træfældningsside.

Gennem sparring og behagelige dialoger, får vores kunder den bedste service, og ingen økonomiske overraskelser fra os. Ved at indgå i en aftale om pleje af grønne områder med A-X-L, påtager vi os selvfølgelig alt ansvar, og vores kunder sover trygt om natten i sommerhalvåret.

Uanset hvilken løsning Jeres forening vælger eller vælger til Jeres private ejendom, vil vi altid gøre vores ypperste for at holde Jer som kunde tilfreds med resultatet.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på pleje af grønne områder til Jeres Ejer-, andels- eller gårdlaug forening. Udover foreninger servicerer vi også virksomheder, private og villaveje.

Her er nogle at de opgaver vi dagligt kan varetage for dig

  • Ikke-kemisk ukrudtsbekæmpelse
  • Græsslåning og græspleje
  • Anlægsgartneropgaver
  • Hækkeklipning
  • Beplantninger
  • Beskæringer
  • Træfældning