Rotter og mus

Akut bekæmpelse af rotter

Vi er et professionelt skadedyrsfirma, som tilbyder fortrinsvis giftfri bekæmpelse af rotter. I arbejdet med rottebekæmpelse har vi fokus på skadedyrets biologi og adfærd. Vi har specialiseret os i rottebekæmpelse, og har derfor stor erfaring med at bekæmpe komplicerede rottesager. Vores rottebekæmpere er afløbsteknisk uddannet, og har dermed de bedste forudsætninger for at finde årsagen til rotteproblemet.

Vi kan effektivt udføre rottebekæmpelser i byzonen, og det samme gælder rotteproblemer på hesteejendomme og fritidslandbrug.

Services

Følgende services tilbydes på hele Sjælland og brofaste øer øst for Storebælt.

  • Bygningsgennemgang, herunder søgning af kloakdefekter og rottebekæmpelse med hunde
  • Rotteforebyggelse
  • Akutbekæmpelse
  • Montering af rottespærre
  • Autoriseret skadedyrsbekæmper
  • Autoriseret kloakmester

Kontakt os i dag

Hvis du har mistanke om rotter, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver professionelle råd og vejledning. Her kan du kontakte os på mail: info@a-x-l.dk

Ved behov for akut rottebekæmpelse, kontaktes skadedyrs vagten på telefon: (+45) 60 16 30 79 . Vi er fremme på Sjælland og brofaste øer, undtaget Fyn, inden for 2 timer.

Bekæmpelse af mus

Der findes flere arter af mus. I sammenhæng med bekæmpelse er der sædvanligvis tale om halsbåndmus, eller husmus. Mus er næsten altædende, og kan passere gennem en åbning med diameter som en blyant! Mus gnaver i alt, og kan som rotter være ødelæggende indvendigt i bygninger. Mus kan være smittebærere for en række sygdomme, og bør bekæmpes, hvis de er kommet ind i huset.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af mus. Du kan enten ringe eller skrive til os, så finder vi en løsning på dit skadedyrsproblem.

Hvis du i stedet ønsker, at vi skal kontakte dig, så udfyld blot kontaktformularen.

Skriv til os