Bliv kontaktet af os, udfyld formularen til højre

Hos A-X-L får I altid en skræddersyet aftale, så vi er sikre på, at vi dækker netop Jeres behov. Vores fokus er altid på en høj kundeservice og kundetilfredshed, derfor er vi er 100% transparente i vores aftaler og der kommer ingen uforudsete udgifter, ved et samarbejde med os. 
Derfor lover vi heller ikke noget, vi ikke kan holde, men vi kan naturligvis klare langt det meste.

Som fremtidig kunde, har I stort set alle muligheder for at skabe kontakten. I tager kontakt og vi svarer så hurtigt vi kan, med et tilbud på ejendomsservice eller andre ydelser, der passer til Jer. Vi sørger for at guide og rådgive Jer og ejendommen til den bedst mulige løsning, så alle parter er glade og tilfredse.

Anvend vores kontakt formular her på siden, for at beskrive opgavens omfang. Beskriv gerne opgaven så grundigt som muligt, så har vi de bedste forudsætrninger for at give et tilbud der holder 100%, samt mulighed for at forberede os. Derudover kan I fange os på telefonen, e-mail, Facebook og sågar Instagram.

Vi gør selvfølgelig også selv en aktiv indsats for, at fange netop Jer! Vi glæder os meget til, at starte et langt og tillidsfuldt samarbejde.

Kontor

A-X-L Ejendomsservice ApS
Jagtvej 125
2200 København N
CVR: 34721939
 
 70 70 79 90  info@a-x-l.dk
 

Find os på de Sociale Medier

Vi tilbyder bl.a.

Hos A-X-L Ejendomsservice tilbyder vi en lang række ydelser til dine ejendomme. Herunder ser I et udsnit af nogle af dem
»  Viceværtservice
»  Trapperengøring
»  Pleje af grønne områder
»  Vinduespolering
»  Snerydning og glatførerbekæmpelse
» Håndtering af håndværkere
» Tyggegummifjerning
» Skadedyrservice
» Træfældning og beskæring

Ser I ikke den opgave I står og mangler hjælp til her – er I selvfølgelig altid velkomne til at tage kontakt til os. VI kan hjælpe med langt det meste indenfor ejendomsservice og formentlig også Jer