Snerydning

Sneryddere, der trodser kulden uanset hvad

Hos A-X-L Ejendomsservice skræddersyer vi aftaler for snerydning og glatførebekæmpelse i København og Storkøbenhavn, jf. politivedtægten for vintervedligeholdelse. Vi udbyder både til private husejere samt ejer- og andelsforeninger.

Vi sætter en ære i at sende positive og dedikerede medarbejdere ud, når der skal sneryddes. Når snefaldet er overstået står vi parate til at rydde og salte, inden folk skal ud ad døren. I perioden sikrer vi derfor stabilitet og fleksibilitet, så alle beboere kan færdes trygt og få en god start på dagen.

Vintervedligeholdelsen

Vintervedligeholdelse tilbydes oftest i forbindelse med vores øvrige serviceaftaler. I disse service aftaler kan man vælge et fast beløb for vintervedligeholdelsen, så i på den måde sikre, at snerydningen og glatførebekæmpelsen bliver udført kontinuerligt efter aftale. Man kan også vælge en løsning, hvor vi først kommer ud når sneen er faldet. Dvs. at foreningen betaler pr. udrykning ved glatte veje og snefald, mod et årligt fast vederlag.

Snerydning og glatførebekæmpelse

Husk at hvis du vil have sikret privaten og villaen i de kolde måneder, udfører vi også snerydning og glatførebekæmpelse for større private huse og villaer. Du kan med fordel kontakt os, hvis du har spørgsmål til dette.

Husk også, at jf. Vintervedligeholdelsesloven er det lovpligtigt, at rydde sneen og anvende salt, sand eller grus, når sneen falder. Loven diktere, at sneen skal være ryddet, og det anbefales at smide salt, da det er mest effektivt. Dette skal være gjort inden kl. 07.00 (om søndagen fra 08.00) morgen og til kl. 22.00 aften. Er dette ikke overholdt, kan man stå til en stor bøde, hvis man står med ansvaret for snerydningen.

Den bedste service

Hos A-X-L Ejendomsservice yder vi snerydning og glatførebekæmpelse for de fleste af vores faste kunder. Vi er altid opdateret i forhold til regulativer, så i slipper for hovedpinen. Vi hjælper selvfølgelig alle vores kunder med at besvare spørgsmål om vintervedligeholdelse. Gennem sparring og behagelige dialoger, giver vi vores kunder den bedste service uden økonomiske overraskelser.

Ved at indgå i en serviceaftale om vintervedligeholdelse med A-X-L, påtager vi os selvfølgelig alt ansvar. På den måde kan vores kunder sove trygt om natten i de kolde vintermåneder. Vælg enten et årligt fast beløb, og dermed ingen økonomiske overraskelser. Eller betal pr. gang vi kommer ud og salter og/eller rydder sne.

Uanset hvilken løsning jeres forening vælger til jeres ejendom, så vil vi altid gøre vores ypperste for at holde jer som kunde tilfreds med resultatet. Snerydning behøver ikke være svært eller koste mange penge, og derfor tilbyder vi den rette hjælp til jer.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på vintervedligeholdelse til jeres Ejer-, andels- eller gårdlaug forening. Udover foreninger servicerer vi også virksomheder, private og villaveje.

Her er nogle af de opgaver, som vi kan varetage

Rydning efter snefald

  • Snerydning manuelt
  • Snerydning maskinelt

Glatførebekæmpelse

  • Saltning af færdselsarealer (veje, fortove, gangstier)
  • Grusning af færdselsarealer (veje, fortove, gangstier)

24 timers døgnservice

  • Mulighed for hjælp døgnet rundt