Træfældning i Lyngby, Birkerød, Hellerup og resten af Nordsjælland

Træfældning i Lyngby, Birkerød og Hellerup

Skal du have beskåret nogle trætoppe eller mangler du hjælp til træfældning i Lyngby, Hellerup eller Birkerød? Vi kører ud til hele Nordsjælland.

Mange mennesker synes, det er dejligt med grønt i byen. Det pryder gadebilledet, når de store flotte, majestætiske træer står langs vejene i parkerne og i byen. Heldigvis, er der ikke mange ledninger tilbage, som hænger i luften mellem masterne. Dette er med til, at give os mulighed for at have flere træer i byen.

Dog kan nogle trætoppe generer nybyggeri, eksisterende lejligheder, skygge for lys eller være til irritation for indbyggerne i byen eller forbipasserende på andre måder. Hos A-X-L Ejendomsservice afhjælper vi så vidt muligt generede beboere i byen, såvel som andre, der vil have beskåret en trætop af den ene eller anden grund. Således hjælper man faktisk også træet med at vokse på bedre vis og blive endnu flottere.

Derfor hyrer du os til træfældning

Der bliver fældet mange tusind træer om året i Danmark. Det er vigtig, at man ved hvilke regler, som skal følges, når man skal i gang med et træfældningsprojekt. Dem har vi selvfølgelig styr på.

Det kan gå grueligt galt at fælde et træ, hvis du ikke har 100% styr på, hvad du laver. Vi anbefaler derfor, at du tager fat i os, så vi kan hjælpe dig igennem din forestående træfældning. Der er ingen opgave inden for træfældning eller beskæring, som vi ikke kan varetage.

Hvorfor ikke selv stå for træfældning

Der er flere aspekter af et træfældningsprojekt, hvor især sikkerhed er en af de væsentligste. Du kan ende i en situation, hvor du enten skader dig selv eller andre, fordi du ikke har erfaring med det. Derudover kan du også vide dig sikker på, at du ikke rammer nogle omkringliggende materielle genstande, når du hyrer en professionel.

Skulle det ske, at der kommer skade på de omkringliggende materielle ting, så vil du højst sandsynligt ikke være forsikret mod dette. Hvilket betyder, at det ville ende med at blive dyrt for dig, hvis der sker fejl. Hvis du derfor hyrer en professionel, vil du være dækket ind på disse områder.

Vi har både forsikringer og erfaring i forbindelse med træfældningen, så du skal ikke bekymrer dig om eventuelle ekstra omkostninger.

Sådan kan vi fikse jeres træfældning i Nordsjælland

Når det kommer til træfældning kan det gøres på mange forskellige måder, hvilket kommer an på type af opgave og træer. Man kan gøre brug af alt fra klatreteknikker og rebudstyr til special-lifte og kraner. Der kan være forskellige fordele og ulemper, uanset hvilken type udstyr, der anvendes til at klare en træfældning.

Vi kan stå for:

  • Rodfræsning og beskæring af træer
  • Træfældning
  • Opskæring af træ efterfølgende
  • Oprydning efter opgaven
  • Bortskaffelse af træ

Hos A-X-L Ejendomsservice anvender vi lift stort set hver gang, vi fælder de store træer, dette gør vi, da det er mest sikkert, både for træfælderen, men også for omgivelsernes sikkerhed. Såvel både for materielle og immaterielle omkringliggende.

Når man skal fælde et træ fra lift, starter man med toppen, og ”tynder ud” i træets krone, herefter, skære man stammen ned et stykke ad gangen. Denne fremgangsmetode er med til, at gøre processen effektiv for både træfældningen og oprydningen/bortskaffelsen efterfølgende.

Vores ansvar

Her hos A-X-L Ejendomsservice føler vi, at vi har et ansvar over for vores natur og omverden. Derfor har vi indgået et samarbejde med organisationen ”Global Climate Institute” for en mere grøn fremtid. Dette indebærer blandt andet, at vi planter et træ i Khasi Hills i Indien, hver gang vi står for en træfældning eller beskæring. Hvert år betyder det et bidrag på op til 280 træer om året. På denne måde kan vi mindske både vores egen og vores kunders dårlige samvittighed, når vi fælder et træ uanset årsagen bag.

Dette tiltag er selvfølgelig ikke noget, du som kunde skal betale ekstra for. Det er noget vi gør for at værne om vores CSR, så A-X-L Ejendomsservice bliver en mere bæredygtig virksomhed. Vi håber derfor, at i kan se meningen med, at vi giver noget af det vi låner fra naturen tilbage igen,

Hvad koster træfældning i København?

Prisen for træfældning kan variere meget, da der er flere ting, vi skal være opmærksomme på, inden vi kan give en præcis pris. For at give det mest præcise tilbud, uden at vi skal besigtige opgaven, bør du inkludere følgende i opgavebeskrivelsen:

  • Hvor mange træer drejer det sig om?
  • Hvor højt er træet eller træerne?
  • Hvor kan vi lægge træet, efter vi har fældet eller beskåret?
  • Hvor i landet skal træet fældes?
  • Hvordan er adgangsforhold?

Få et tilbud på træfældning

Vores træfældningsekspert hedder Tommy Barfod. Han har beskæftiget sig med træfældning, beskæring og anlægsgartneri i over 30 år. Tommy har derfor virkelig meget erfaring inden for faget. Han kommer gerne ud og tager en behagelig snak om selve opgaven, inden den bliver udført. Således at alle parter er enige om omfanget og opgaven, inden arbejdet påbegyndes. Derfor er det altid en mulighed, at få et gratis og uforpligtende tilbud fra os.

Det er dog ikke altid, vi kan give et tilbud uden at besigtige opgaven. Når du kontakter os for et tilbud på træfældning eller beskæring, kan det som nævnt være svært at give et præcist tilbud, hvis vi ikke først har været ude og se på, hvad der helt præcist skal klares. Jo mere præcis en beskrivelse du kan give os, jo mere præcist tilbud kan vi give dig. Der er dog også nogle opgaver, som ikke kræver, at vi skal besigtige opgaven før vi kan give et tilbud. Dette omhandler i langt større grad de mere simple opgaver, der ikke kræver stor planlægning.

Vi indgår altid i samarbejde og dialog med dig som kunde, for at gøre din træfældning så nem som mulig.Kontakt os i dag og få et godt tilbud på træfældning i København og omegn til jeres Ejer-, andels- eller gårdlaug forening. Udover foreninger servicerer vi også virksomheder, private og villaveje.Du kan kontakte os på mail, telefon eller udfylde kontaktformularen, så ringer vi dig op.