Andre skadedyr

Borebiller

Voksne borebiller er brune og bliver op til fem mm. lange, de kan lægge op til 50 æg i sprækker i træet. Larverne fra borebillerne, vil ødelægge træet. Det er mest fodpaneler, møbler og træværk det går ud over. Især hvis de er tæt på kolde, fugtige vægge. Alle trækonstruktioner i huset er udsatte. Borebillen kan bo i dit træværk længe, inden de bliver opdaget.

Myrer

Myrer i huset er meget svære at komme af med når de først er rykket ind. myredronningen kan blive helt op til 10 år gammel og kolonierne bliver nemt store. Den eneste måde at få myrer til livs er at ødelægge boet. Det er her hvor æg, pupper og dronningen er. Det er dog ikke lige nemt at finde det for at slå alle skadedyrende ihjel. Men vi hjælper gerne.

Fluer

Fluer er ikke bare en meget generende husgæst, men også smittebærer af sygdomme, som f.eks. E.coli og salmonella. De er næsten umulige at holde ude om sommeren, og ligegyldigt om det er spyfluer, stuefluer eller klyngefluer, så står vi klar til at hjælpe dig af med dem.

Andre skadedyr

Har du problemer med at skadedyr der ikke står på listen, som f.eks. muldvarpe, kakerlakker, duer, mosegrise, ræve eller husmår, så kontakt os og så skal vi nok se om vi kan finde en løsning på dit problem.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af skadedyr. Du kan enten ringe eller skrive til os, så finder vi en løsning på dit skadedyrsproblem.

Hvis du i stedet ønsker, at vi skal kontakte dig, så udfyld blot kontaktformularen.

Skriv til os