A-X-L

Positiv indstilling og arbejdsomhed er alt

Hvor kompetencer, engagement og positive energier mødes

  • Vores mission er at være din ejendoms bedste ven. En ven som altid er parat, når I har brug for hjælp og, som løser problemerne, før I når at opdage dem
  • Vores vision, er at blive den mest kvalitet sikre ejendomsservice, med det bredeste sortiment af serviceydelser, såvel som produkter.
  • 9 ud af 10 gange matcher vi prisen, øger kvaliteten, samt servicestandarden, og tilbyder en årlig pris der er billigere end din nuværende leverandør

Arbejdspladsen – positiv indstilling og arbejdsomhed er alt

For os i A-X-L er den positive indstilling og den høje arbejdsmoral en væsentlig egenskab i jobbet på lige fod med de faglige kompetencer. Dette bakkes ligeledes op af en ledelse, der sætter en ære i at guide kunder, såvel som medarbejdere i en positiv dagligdag.

Vi går i A-X-L Ejendomsservice op i, at have et dynamisk arbejdsmiljø, der motiverer vores medarbejdere

Viceværtopgaver varetages kun af danske medarbejdere med en loyal indstilling og stærke faglige og kommunikative kompetencer. Det sikrer dig, en stærk kommunikation mellem Jer og os.

A-X-L Ejendomsservice ledes af

Indehaver og drift ansvarlig: Axel Newman

Grønt ansvarlig: Tommy Barfod

Om os

Hos A-X-L ejendomsservice, bestræber vi os altid på at levere den bedst mulig service for Jer og ejendommen.

Derfor vægter vi kommunikation høj. Alle ansatte har gode kommunikative evner og ligeledes gør ledelsen en dyd ud af have god kontakt til både kunder og medarbejdere.

Det er vigtigt at holde sin ejendom vedligehold, samt pæn og ren. For det første skaber det i længden en højere værdi af byggeriet, hvis der ikke er fejl og mangler eller forsømte områder, både inde og ude. For det andet, sætter langt største delen pris på, at bo eller arbejde et velholdt sted.