Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, der samarbejder

Mød vores samarbejdspartnere

Hos A-X-L Ejendomsservice, gør vi meget ud af, at finde de rette samarbejdspartnere, der yder samme høje kvalitet og servicestandard i arbejdet, for såvel kunder som medarbejdere. Alt det som vi sætter en ære i, at gøre her hos A-X-L Ejendomsservice.

Med de rette samarbejdspartnere sikrer vi, at alt arbejde vi udfører sammen med dem, er noget vi kan stå indenfor og være stolte af. Vi kender vores egne begrænsninger og ved hvornår vi har brug for dygtige og erfarne fagfolk udefra. Derfor har vi fundet de bedste i branchen, som vores samarbejdspartnere.

Kompetente samarbejdspartnere

Derfor får I en helhedsløsning hos os, hvor vi kan tilbyde stort set alt. Det betyder, at hvis vi ikke selv kan klare en specifik opgave har vi de mest kompetente samarbejdspartnere. Dermed får vores kunder, den mest optimale service til den bedste pris. Vi har opbygget nogle stærke samrbejder gennem årene og kan derfor stå indefor de arbejde, de udfører gennem os.

Det er en sikkerhed for dig, da du ikke selv skal afsøge markedet, finde de mest kvalificerede og derfor afprøve hvorvidt de kan deres kram. Dette har vi allerede gjort.
Her kan du se nogle af de firmaer vi samarbejder med.

I 45 år har de løst alle opgaver indenfor kloakmester faget. Med høj fokus på kvalitet, hjælper de med bl.a. slamsugning og rottebekæmpelse
Kåret til årets tømrerfirma i 2015, samt nomineret i ’13 og ’14. De leverer kvalitetshåndværk med fokus på social ansvarlighed.
De har eksisteret i 137 år og beskæftiger i dag 14 medarbejdere. De gør sig i alt inden for el-arbejde bl.a. dørtelefoner og el-tavler.
Climates er førende indenfor behandling af bakterieskader. De kan fjerne bakterier i alle typer ejendomme - alt fra rottesager til skimmelsvampsager.