Viceværtservice

Viceværter, der brænder for den enkelte ejendom

Et smil på læben, en positiv indstilling og en høj arbejdsmoral er væsentlige egenskaber for vores viceværter hos A-X-L Ejendomsservice

Alle har som minimum relevante AMU-kurser fra en erhvervsteknisk skole eller har taget en ejendomsservice-tekniker uddannelse. Samlet set sikrer det, at jeres vicevært har en solid faglig baggrund og bekymrer sig om beboernes trivsel i ejendommen.

Her er nogle at de opgaver vi kan varetage for dig

Der findes mange forskellige opgaver, som en vicevært varetager i en ejendom. Opgaverne kan spænde vidt og både foregå indendørs og udendørs. Derfor er det fornuftigt at have en vicevært i ejendommen, som kan sørge for, at alt fungerer optimalt.

Det betyder også noget, at ejendommen kan fremstå indbydende for beboerne, så de kan føle sig trygge i deres hjem. Det kan en god viceværtservice hjælpe med.

Opgaverne kan være alt lige fra vedligehold til drift af grønne områder

Hernede kan i se, hvilke arbejdsopgaver, vores viceværtservice kan udføre i jeres ejendom:

 • Renholdelse og vedligeholdelse
 • Varmemesterfunktion
 • Beboerhenvendelser
 • Administration af nøgle systemer
 • Rekvirering af håndværkere
 • Pleje af grønne områder
 • Affaldshåndtering
 • Små reparationer
 • Trappevask
 • Snerydning
 • Døgnservice
 • Graffitiafrensning

Viceværtopgaver varetages kun af dansktalende medarbejdere, som har den rette indstilling og de nødvendige faglige og kommunikative kompetencer.

Som en del af vores viceværtservice, kan vi i samarbejde med vores tilknyttede VVS firma også tilbyde VVS service for at sikre den bedst mulige drift og optimering af den enkelte ejendom.

Håndværkere, der lever op til vores kvalitetskrav

Ejendomme, uagtet alder, kræver en kærlig og solid håndværkerhjælp en gang imellem. En hjælp, man kan regne med og stole på. Dette uanset om der er tale om store eller små opgaver, der samlet set bevarer ejendommens stand i mange år

Vi tilbyder at stå for håndtering af alle håndværkere til jeres ejendom. På den måde slipper I for alt det praktiske såsom at indhente tilbud, og kontakte dem. Al denne administration tager vi glædeligt fra jeres skuldre.

Kvalitet og rentable løsninger

Kvalitet og rentable løsninger er nogle af de værdier, vi efterlever. Derfor indgår vi i samarbejder med nogle af de bedste håndværkere i branchen og udvælger kun de firmaer, der lever op til vores krav. Det betyder, at firmaer­ ne leverer et højt serviceniveau, kæler for detaljerne, ser mere end én mulighed og tilpasser løsninger i samråd med os og jer. Naturligvis i det omfang I ønsker at inddrages. Skulle en håndværker ikke leve op til jeres eller vores forventninger, finder vi også en ny håndværker til jer.

Indgå et samarbejde med os

Anvender I allerede fasttilknyttede håndværkere tilbyder vi jer og dem at indgå et samarbejde med os. Vi udformer en kontrakt, hvor håndværkerne juridisk forpligter sig til at efterleve A-X-L Ejendomsservices kvalitetskrav. Dette sikrer jer rentable løsninger og en sikkerhed i form af mulig retsforfølgelse af håndværkerne.

For at levere denne løsning til jeres ejendom, tager vi et administrationsgebyr på 10 procent af håndværkerens arbejde. Her lægges der ikke 10 procent af ydelsen oven i jeres pris. I stedet indgår vi en juridisk forpligtende aftale mellem A-X-L Ejendomsservice og håndværkerne vedrørende aftalen.