Tyggegummi Afrensning

ET STØRRE BEHOV

I et stort selskab, hvor tyggegummi på overflader og kanter er et stort og dagligt problem, tilbyder vi skræddersyede løsninger til jer.

Vi kommer ud, når I har brug for det og møder jer og jeres behov med konkurrencedygtige kvadratmeterpriser.

ØG STANDARDEN

Tyggegummi er lækkert, men ikke når det rammer jorden og sætter sig under skoene. Folk bliver irritable og stiller spørgsmålstegn ved jeres standard. Lad os højne standarden med GumCleaner.

En revolutionerende nyhed, der lydløst og mobilt fjerner tyggegummi fra alle overflader. Vi kommer ud, leverer den kvalitetssikre service vi er kendte for, og efterlader stedet 100 procent tyggegummifrit.

KENDER DU DET…

Du er leder og går hver dag forbi de samme tyggegummiklatter, som ingen har formået at få af. Du bliver irritabel og ringer efter personalet, som forsøger at fjerne dem. En time og en masse kemikalier senere er der stadigvæk tyggegummirester tilbage.

En person træder i det. Han/hun bliver vred, og finder en ansvarshavende at brokke sig til. Det samme personale sendes tilbage for at fjerne tyggegummierne på ny. Personen går frustreret derfra, og som leder ved du at, jeres ry er skadet.

I er gået på kompromis med jeres standard, og samlet set har I spildt halvanden time af personalets tid i et forsøg på at fjerne tyggegummierne.

DETTE HAR STORE OMKOSTNINGER PÅ ÅRSBASIS.

Vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder i hele landet og har derfor taget eksklusiv eneret på GumCleaner. Som de eneste på markedet kan vi derfor hjælpe jer med at fjerne tyggegummier, mens I sparer
penge.

GumCleaner fjerner tyggegummier på alle overflader og kanter, nemt og effektivt. Vi sikrer en fleksibel løsning, der hæver standarden, mindsker personaleudgifterne og gør kunderne glade.

Vi har med GumCleaner fundet en effektiv og billig løsning, der højner standarden. Med den nyeste teknologi, og et specialiseret personale, fjerner vi al tyggegummi. Vi er jeres nemmeste vej til en høj standard med tyggegummifrie områder

Hent et gratis tilbud

ØNSKER DU VORES SERVICE GARANTERER VI

  • Tyggegummifri områder
  • Specialiseret arbejdskraft, som tilpasser sig jeres behov
  • Ugenerede brugere, da GumCleaner er lydløs
  • Overholdelse af nationale regulativer og lovgivning
  • Væsentlige vandbesparelser, da GumCleaner ikke bruger vand
  • Rengøringsmiddel, der bevarer jeres pæne overflader, uanset materiale
  • Ph-neutral og miljøvenlig behandling

Samlet set betyder det, at I oplever en højere standard samtidigt med, at jeres omkostninger bliver lavere.

RING OG HØR MERE PÅ
70 70 79 90