A-X-L skadedyrsservice og bekæmpelse er en ny serviceydelse, vi her hos A-X-L Ejendomsservice er stolte af at udbyde i samarbejde med kun de bedste autoriseret rottebekæmpere i branchen, for det bedste resultat. Til afdelingen er tilknyttet to rottehunde, samt to kloakmestre og to skadedyrsbekæmpere.

Vi har erfaret, at det bedste våben imod rotterne er forebyggelse. Derfor, er det grundlæggende element i bekæmpelsesøjemed en grundig bygningsgennemgang med dertilhørende besøgsrapport. Herved gives et overblik over ejendommens risikopunkter. Vi kan selvfølgelig også hjælpe med traditionelle sikringsordninger, alle bekæmpelsesmetoder og opsætning af rottespærrer. Vi kommer ud og besigtiger opgaven, og I vil få en estimeret pris på hvad det vil koste, f.eks. en rottespærre, rottesikring hvad enten om det er rotter i hus eller rotter i haven. Vi tilbyder også akut rottebekæmpelse, uden for kommunale åbningstider.

Udover rottebekæmpelse kan vi hjælpe foreningen eller privaten med projekter vedrørende bekæmpelse af mus, muldvarpe, mosegrise, mår, ræv, duer, myrer, hvepse, fluer, edderkopper, sølvfisk, borebiller mm.

Vi tager alle opgaver store som små - for alle slags kunder, såsom: offentlige/private institutioner, skoler, storcentre, restauranter, benzintanke, madbutikker, hesteskoler, selvfølgelig ejer- og andelsforeninger, private villa- og parcelhuse, samt haver og mange flere.Det kribler og krabler overalt i ejendommen. Man kan høre de små dyr rende rundt i væggene og i kælderen. Når du skal ind i dit kælderrum ser, mærker og hører du problemet når du begynder, at rode rundt i dine ting. Eller når du kommer ned i vaskekælderen og/eller cykelkælderen, ser du en rotte, der er for stor til at være så hurtig Man væmmes, og vil ikke opholde sig eller sine ejendele i disse områder mere! Dog er hjælpen er på vej! Vi her hos A-X-L Ejendomsservice lancere nu A-X-L Skadedyrservice med speciale i rotteforebyggelse. Selvfølgelig leverer vi som altid høj service og kvalitet – til en skarp pris.

Hvis I oplever noget lignende ovenstående, så kontakt os i dag, og vi kommer ud og besigtiger opgaven, og I vil få en estimeret pris på hvad det vil koste. Dog minder vi om, at der kan forekomme uforudsete udfordringer, som skal tages højde for. Ring til os eller send en mail og hør nærmere om hvad vi kan gøre for netop Jeres skadedyrsproblem.

VED A-X-L SKADEDYRSSERVICE FÅR DU: